Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη απέτυχε με τον αποκλεισμό από την Άντερλεχτ, ενώ ο Πογέτ πέτυχε γιατί ήρθε σε μια υγιή ομάδα και ο Παναθηναϊκός διάγει μια «άρρωστη» κατάσταση.

Τάδε έφη Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ της ΕΡΑΣΠΟΡ και μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τη φιλοσοφία του, την πορεία του και τον ΟΦΗ, για τον οποίο ο τεχνικός του πιστεύει ότι θα επανέλθει γρήγορα στη Σούπερ Λίγκα.

Για τον Ολυμπιακό ανέφερε ότι «είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη απέτυχε. Αποκλείστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από αυτόν. Η νίκη επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο ήταν σπουδαία, όμως να ξέρετε πως όλες οι ομάδες κάνουν μια μεγάλη νίκη, αλλά αυτό ποτέ δεν φτάνει. Στην Ελλάδα είναι η καλύτερη ομάδα, γιατί έχει καλό υλικό. Και άσχημα να παίζει στην Ελλάδα, παίζει …ωραία άσχημα».

Όσο για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό; «Ο Πογέτ πέτυχε, γιατί ήλθε σε μια υγιή και όχι αρρωστημένη κατάσταση, όπως στον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ έχει το ατού του βασικού κορμού των παικτών, με αποτέλεσμα η σταθερότητα να φέρνει τα αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός δεν ξεπέρασε ποτέ τον αποκλεισμό από την Μπριζ. Μετά ήλθε και ο αποκλεισμός από τη Γκαμπάλα, με αποτέλεσμα όλα να πάνε στραβά. Ο Στραματσόνι ήλθε σε δύσκολη περίοδο, αλλά δεν βλέπω βασικό κορμό. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι βασικοί και ποιοι οι αναπληρωματικοί».

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ