Ο Βαγγέλης Μόρας εκπροσώπησε τους διεθνείς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με την Βόρειο Ιρλανδία.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός ξέσπασε δείχνοντας την απογοήτευση και τον προβληματισμό που επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής, για την άσχημη πορεία.

O Μόρας απαντώντας σε τοποθέτηση δημοσιογράφου για το γεγονός ότι το ενδιαφέρον είναι πολύ μικρό για το συγκεκριμένο αγώνα τόνισε:

«Υπάρχει αδιαφορία; Ήρθαμε για διακοπές; Μπορούν να το βλέπουν έτσι και κάποιοι παίκτες. Έχουμε φτάσει σε τραγική κατάσταση. Εγώ δεν αντιλαμβάνομαι την ερώτηση. Δεν μπορώ να το φανταστώ ότι κάποιος θα μπει στο γήπεδο και δεν θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο από μας. Πόσο πιο χαλιά μπορούμε να πάμε; Να αποδείξουμε στους εαυτούς μας και στον αγνό φίλαθλο. Θα αποδείξω το 200%. Δεν θέλω να γελοιοποιούμαι άλλο. Ας σταματήσουμε τις ειρωνείες.

Εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι μαθηματικά θα κάνουμε μία νίκη. Όποιος δεν το έχει καταλάβει, κακό του κεφαλιού του. Μιλάμε για την Εθνική ομάδα, όχι για σύλλογο. Ο καθένας ζορίζεται. Είμαστε χαμηλά και ζοριζόμαστε. Με ενοχλεί να γυρίσω στην ομάδα και με δουλεύουν και να μου λένε πάλι χάσατε; Και εσείς φταίτε, και εμείς φταίμε. Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τα επόμενα ματς, βαθμολογικά δεν έχουμε να πάρουμε κάτι».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ