Χαμός γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. H διοίκηση του Ερασιτέχνη Άρη αποφάσισε να «τελειώσει» τον Νίκο Αρβανιτίδη, που πήρε τα ηνία του τμήματος μετά από ψηφοφορία των μελών.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Ερασιτέχνης, έκανε γνωστό πως δίνει το χρίσμα στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές είχε χάσει με ψήφους 38-36.

Στον Άρη κατήγγειλαν προπηλακισμούς από την πλευρά Αρβανιτίδη, την ημέρα που έγινε η ψηφοφορία, επισημαίνοντας πως το αποτέλεσμα ήταν προϊόν νοθείας, αφού δεν άφησαν να ψηφίσουν εννέα τακτοποιημένα μέλη.

Έτσι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα «τρέξει» η ομάδα του Καρυπίδη, ο οποίος είναι και πρόεδρος στην ΠΑΕ Βέροια.

Είναι αξιοσημείωτο για το «μπάχαλο» που επικράτησε, ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη είχε ανακοινωθεί πως νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Ολέγκ Προτασόφ, που ήταν ο «εκλεκτός» της ομάδας Αρβανιτίδη.

Λίγο αργότερα και μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, η συγκεκριμένη ανακοίνωση «κατέβηκε» και τη θέση της πήρε η ανακοίνωση της διάδοχης κατάστασης.

Πάντως η πλευρά Αρβανιτίδη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως θα προσφύγει στα δικαστήρια και πως δεν πρόκειται να παρατήσει την υπόθεση.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ