Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει βάλει στόχο να κάνει μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ. Για την ακρίβεια να γίνει ένας θρύλος και να τον θυμούνται, όταν θα αποχωρήσει, όπως είπε και σε δηλώσεις του στην αμερικάνικη ιστοσελίδα «journaltimes.

«Θέλω να γίνω νικητής στο ΝΒΑ, να γίνω θρύλος. Πολλοί παίκτες πέρασαν από το άθλημα, αλλά αρκετοί έφυγαν και δεν τους θυμάται κανένας. Υπάρχουν όμως κάποιοι που και σε 50, 60, 100 χρόνια από τώρα θα τους θυμόμαστε. Όλοι θα θυμόμαστε τον Κόμπι ή τον Λεμπρόν. Θέλω κι εγώ να αφήσω μια κληρονομιά πίσω μου«, είπε σχετικά.

Επεσήμανε πως το καλοκαίρι δούλεψε σκληρά σχεδόν κάθε μέρα, πάνω σε πολλά θέματα. Και συνεχίζει, αφού όπως αποκάλυψε ο συμπαίκτης του Τάιλερ Ένις, ο Giannis είναι ο μοναδικός από τους βασικούς των Μπακς που σχεδόν κάθε βράδυ δίνει το «παρών» στα διπλά που παίζουν όσοι έχουν περιορισμένο ρόλο στην ομάδα, αποκαλούμενα και ως «νυχτερινό σχολείο».

«Κάποιοι εμφανίζονται μια στο τόσο, αλλά ο Γιάννης είναι εκεί κάθε βράδυ. Κι όταν βλέπεις εκείνον, που είναι βασικός, να πηγαίνει συνέχεια σε αυτά τα διπλά, νιώθεις ένοχος αν δεν πηγαίνεις κι εσύ. Δουλεύει πολύ σκληρά, θέλει να γίνει πραγματικά καλός», δήλωσε ο Ένις.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ