Προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι θα είναι από τη νέα σεζόν και για τρία χρόνια ο Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Ισπανός τεχνικός θα αναλάβει τον Ιούλιο τα «ηνία» των «πολιτών».

«Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει πως στις τελευταίες εβδομάδες έκανε και ολοκλήρωσε διαπραγματεύσεις με τον Πεπ Γκουαρδιόλα για να γίνει πρώτος προπονητής της από τη σεζόν 2016-17 και έπειτα. Το συμβόλαιο είναι για τρία χρόνια«, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Χιλιανός Μανουέλ Πελεγκρίνι θα αποτελέσει παρελθόν στις 30 Ιουνίου. «Από σεβασμό για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και τους παίκτες, ο σύλλογος επιθυμεί να δημοσιοποιήσει την απόφασή του, προκειμένου να απομακρύνει το αχρείαστο βάρος της φημολογίας» τονίζει η Σίτι σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της και προσθέτει: «Ο Μανουέλ, ο οποίος στηρίζει πλήρως την απόφαση να γίνει αυτή η ανακοίνωση, είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να πετύχει τους στόχους του για τη σεζόν που βρίσκεται μπροστά και διατηρεί το σεβασμό και την δέσμευση όλων όσοι εμπλέκονται με την ηγεσία του συλλόγου».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ