Στο αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών, την ημέρα που σημειώθηκε η τρομοκρατική επίθεση, θα ήταν ο Γιάννης Μανιάτης, αν φιλικά του πρόσωπα του δεν είχαν αλλάξει την ημερομηνία αναχώρησής τους από το Βέλγιο.

Όπως αποκάλυψε ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Σταντάρ Λιέγης, φίλοι του είχαν βρεθεί στις Βρυξέλλες για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του βελγικού Κυπέλλου και η επιστροφή τους στην Ελλάδα ήταν προγραμματισμένη την Τρίτη (22 Μαρτίου). Ωστόσο, την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να επιστρέψουν μία ημέρα νωρίτερα, με τον 30χρονο άσο να τους πηγαίνει στο αεροδρόμιο.

«Επρόκειτο να φύγουν την Τρίτη, ημέρα των βομβιστικών επιθέσεων. Την τελευταία στιγμή άλλαξαν γνώμη και το πρωί της Δευτέρας βρεθήκαμε όλοι μαζί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών απ΄ όπου έφυγαν. Την άλλη ημέρα συνειδητοποίησα ότι την ώρα των επιθέσεων θα ήμασταν στο αεροδρόμιο. Ήταν πραγματικά σοκαριστική ακόμα και η σκέψη ότι μπορεί να ήμασταν εκεί», ανέφερε ο Μανιάτης στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News».

Πηγή: sport-fm.gr

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ