Την Κυριακή ο Ολυμπιακός καλείται να βρεθεί ξανά στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Ένα παιχνίδι όπου πλέον χαρακτηρίζεται υψηλού κινδύνου μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης και τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο κίνδυνος της αναβολής είναι ορατός σε περίπτωση που η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ενημερώσει πως δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Πάντως ο Ηρακλής θέλει να διεξαχθεί κανονικά το ματς γι’ αυτό και εξέδωσε ανακοίνωση:

«Ο Ηρακλής θέλει να παίξει την Κυριακή. Τα πρόσφατα γεγονότα είναι ντροπιαστικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο άλλα η λύση είναι να αντιμετωπιστεί η βία και η διαφθορά και όχι να σταματά να προχωρά το ελληνικό ποδόσφαιρο και να προσπαθεί να αναπτυχθεί.

Ένα από τα όνειρα μας είναι να συνεισφέρουμε στην εξεύρεση λύσεων, αυτό άλλωστε είναι ευθύνη της κάθε ομάδας, των θεσμών του ποδοσφαίρου και της Πολιτείας. Η ματαίωση των αγώνων σκοτώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, το σκοτώνει σε εθνικό επίπεδο και παράλληλα δεν του επιτρέπει να ξεχωρίσει.

Η αντιμετώπιση των θεμάτων της διαφθοράς και της βίας είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις και να λάμψεις σε διεθνές επίπεδο. Η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει τις ρίζες του προβλήματος και όχι να τιμωρεί τους αληθινούς οπαδούς του ποδοσφαίρου.

Άλλωστε το να ματαιώνεις τους αγώνες είναι σα να βάζεις τσιρότο σε μια ανοικτή πληγή που αιμορραγεί».

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ