Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επισκέφτηκε χθες ο κ. Σταύρος Κοντονής. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού συναντήθηκε με τους αρμόδιους αξιωματούχους και ενημερώθηκε αναλυτικά για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας, η οποία, εκτός των άλλων, κατηγορείται και για πρόκληση επεισοδίων στους αγωνιστικούς χώρους.

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι πως υπάρχουν ομάδες οι οποίες δημιουργούν επεισόδια και σε άλλους χώρους, εκτός του αθλητισμού και οι οποίες έχουν επεκταθεί και στα γήπεδα.

Μάλιστα ο κ. Κοντονής θα έχει νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» οι Αρχές στρέφουν τις έρευνές τους σε οπαδούς ομάδων που είχαν παραβατική συμπεριφορά και εκτός γηπέδων.

Σύμφωνα μάλιστα, με το δημοσίευμα, έχει δοθεί εντολή να «σαρωθούν» οι τηλεφωνικές κλήσεις όλων και παράλληλα να ανοίξουν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί.

Αυτό γίνεται από τη στιγμή που υπάρχουν ενδείξεις πως τα μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης» που έκαναν επεισόδια στα γήπεδα, είχαν έσοδα και από άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία για συνολικά 24 μέλη της «εγκληματικής ομάδας» και όπως φαίνεται ο αριθμός των κατηγορουμένων θα αυξηθεί.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ