Στα… άκρα τραβάει το σκοινί η Μπαρτσελόνα αναφορικά με το θέμα του Αρντά Τουράν. Ο καταλανικός σύλλογος θα προσφύγει στο Διεθνές Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) της Λοζάνης εναντίον της FIFA και θα έχει στο πλευρό της και την ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Η FIFA απέρριψε πρόσφατα το αίτημα της Μπαρτσελόνα για να αρθεί η τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών (λόγω αντικανονικής απόκτησης ανήλικων παικτών) έως τα τέλη του 2015. Κάτι που σημαίνει πως ο Αρντά Τουράν, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, δεν μπορεί να αγωνιστεί έως τη λήξη της ποινής.

Δημοσίευμα της καταλανικής αθλητικής εφημερίδας «Sport»  αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα προσφύγει στο CAS, έχοντας στο πλευρό της και την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Πάντως η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σήμερα με αυστηρό τόνο ενημέρωσε τους υπεύθυνους της ισπανικής ομοσπονδίας ότι δεν έχουν το δικαίωμα να επιτρέψουν στον Τουράν να αγωνιστεί σε παιχνίδια της Μπάρτσα καθώς η ομάδα δεν έχει εκτίσει την τιμωρία που της έχει επιβληθεί.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ