Η Γιουβέντους ευελπιστεί να ενισχυθεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Τζούλιαν Ντράξλερ βρίσκεται στο στόχαστρο της ιταλικής ομάδας. Η Σάλκε έδωσε τη συγκατάθεσή της στους διοικούντες της Γιούβε να διαπραγματευτούν με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό.

Ο 22χρονος διεθνής θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου και έχει απασχολήσει αρκετές ευρωπαίκες ομάδες. Ο Ντράξλερ αγωνίζεται στη γερμανική Σάλκε και έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις. Δύο σοβαροί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν τη φετινή σεζόν να εξελιχθεί, όμως η Γιούβε κατέθεσε πρόταση 25 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Η Σάλκε ζητάει 35 εκατ. ευρώ, ενώ έδωσε την άδεια στην ιταλική ομάδα να διαπραγματευτεί με τον γερμανό ποδοσφαιριστή.

Ο Ντράξλερ επιθυμεί συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές 6 εκατ. ευρώ, ποσό που δύσκολα θα δαπανήσει η ‘Μεγάλη Κυρία‘. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και σε περίπτωση, που ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η ιταλική ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά, με ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πλανήτη.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ