Με τον κίνδυνο του GREXIT να είναι ορατός ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. την προσεχή Τρίτη.

Το παρών αναμένεται να δώσει και ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και εκπρόσωπος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος είχε βρεθεί και στη συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση και στη Super League, ενώ η 15η Απριλίου είναι η τελευταία μέρα της διορίας που έδωσε η FIFA στον Σταύρο Κοντονή, για αλλαγή της απόφασης ματαίωσης του Κυπέλλου.

Στο μεταξύ ο Γιώργος Γκιρτζίκης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «ARENA PRESS» και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την θέση του.

«Δεν υπάρχει στο δικό μου λεξιλόγιο η λέξη ‘παραίτηση’. Δεν παραιτούμαι από την ΕΠΟ, όχι μόνο εγώ, αλλά και ουδείς από το τωρινό συμβούλιο. Γιατί να παραιτηθούμε εμείς; Άλλοι πρέπει να παραιτηθούν«, είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Τι να σας πω; Ότι άρχισαν πλέον να χρησιμοποιούν άλλα μέσα, πίεσης που φτάνουν έως το σημείο του εκβιασμού, προκειμένου να με οδηγήσουν εκεί που θέλουν;».

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ