Η ΑΕΚ ελπίζει βάσιμα πλέον ότι τον φετινό Μάιο θα έχει στα χέρια της κάτι πολύ σημαντικό: Την άδεια για να ξεκινήσει οριστικά και αμετάκλητα την επιστροφή στο «σπίτι» της.

Η έγκριση της ΜΠΕ δικαίωσε απόλυτα την «Ένωση», καθώς δεν ξεπεράστηκε απλώς το τελευταίο στάδιο πριν την έκδοση της οικοδομικής άδειας, αλλά αυτό συνέβη (όπως διαπιστώθηκε με τη δημοσιοποίηση της μελέτης) με πλήρη υιοθέτηση των θέσεων του συλλόγου.

Πριν καν συμβεί όμως αυτό, είχαν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες για να μη χαθεί ούτε μέρα επιπλέον. Όπως γράφει λοιπόν η «Ώρα των σπορ», από τις προηγούμενες κιόλας μέρες στάλθηκαν στη ΔΟΚΚ τα πρώτα στοιχεία του φακέλου της άδειας. Κάτι που συνέβη ώστε να κερδηθεί όσο το δυνατόν περισσότερος χρόνος όσον αφορά στη μελέτη του από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Με την ΑΕΚ λοιπόν να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις (και παράλληλα να δρομολογεί τις επαφές της με την Περιφέρεια για το σημαντικό θέμα της υπογειοποίησης) ελπίζεται ότι ως το δεύτερο μισό του προσεχούς μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης της άδειας.

Πηγή: sport-fm.gr

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ