Ο Ολυμπιακός θα αποδεσμεύσει τον Όλιβερ Λάφαγιετ και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο αμερικανός γκαρντ είναι κοντά στην επιστροφή του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο 31χρονος Αμερικανός αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακο, πανηγύρισε την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και έφτασε μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας. Σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο, οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν χρήση της οψιόν, που έχει ο Λάφαγιετ στο συμβόλαιό του και θα αποδεσμεύσουν τον καλαθοσφαιριστή. Ο πολύπειρος γκαρντ σε περίπτωση, που παραμείνει στον Ολυμπιακό θα εισπράξει 650.000 δολάρια, ενώ αν αποδεσμευτεί οι ερυθρόλευκοι θα καταβάλουν 50.000 δολάρια, ως αποζημίωση.

Στην Ισπανία πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, που θέλουν τις Μάλαγα, Βαλένθια και Λαμποράλ Κούτσα να ερίζουν για την απόκτηση του αμερικανού καλαθοσφαιριστή και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση. Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ δεν έχει επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν, πως ο Λάφαγιετ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

 

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ