Τα πάντα είναι έτοιμα στην ΠΑΕ ΑΕΚ για το μεγάλο αυριανό φιλικό απέναντι στην Εθνική Αστέγων. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και ξεκινάει στις 17:30. Η «Ένωση» εξέδωσε ανακοίνωση επισημαίνοντας πως μπορούν όλοι μαζί να βάλουν γκολ ενάντια στα φτώχεια. Επίσης κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια και να αγοράσει και το περιοδικό «Σχεδία».

«Η ΑΕΚ ΠΑΕ καλεί τους Ελληνες φιλάθλους αύριο Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο στο φιλικό της ομάδας μας με την Εθνική Αστέγων για να βάλουμε -στη δύση του 2015- όλοι μαζί γκολ ενάντια στη φτώχεια και σε κάθε μορφή κοινωνικού αποκλεισμού.

Το ξεχωριστό αυτό φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Αστέγων με την ΑΕΚ διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και με τη συνεργασία του Ολυμπιακού Σταδίου, του περιοδικού «Σχεδία» και φυσικά της ΑΕΚ ΠΑΕ, που έκανε αμέσως αποδεκτή την πρόταση της Περιφέρειας.

Η είσοδος στο Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι ελεύθερη και για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα ανοίξουν οι Προέλεγχοι Α, Β και Γ για της Θύρες 3-5-7-9-11 του ΟΑΚΑ», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ