Ο Ραφίκ Τζεμπούρ προτάθηκε στην ΑΕΚ και η περίπτωσή του εξετάζεται. Ο αλγερινός επιθετικός, πάντως, επιθυμεί να επιστρέψει στην Ένωση και για αυτό το λόγο δεν ανανεώνει με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην Κύπρο με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα του έχει προτείνει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, όμως ο Τζεμπούρ ζήτησε προθεσμία να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη. Ο διεθνής Αλγερινός θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να υπογράψει στην ΑΕΚ και ο εκπρόσωπός του βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ιθύνοντες της Ένωσης.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ είχε αγωνιστέι για μια τριετία στην ΑΕΚ (2008-2011), ενώ τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις για λογαριαμό του ΑΠΟΕΛ και σημείωσε 14 γκολ.

Ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση:

«H εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της επιτροπής προγραμματισμού με τον ποδοσφαιριστή Rafik Djebbour. Στον ποδοσφαιριστή κατατέθηκε η πρόταση της διοίκησης για επέκταση της συνεργασίας. Ο Rafik Djebbour δεσμεύτηκε να δώσει την τελική του απάντηση μέχρι την ερχόμενη, Πέμπτη 18/06. Αυτό το χρονικό πλαίσιο σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύει την πλευρά του ΑΠΟΕΛ σε ενδεχόμενο που κρίνει ότι θα προχωρήσει με άλλη λύση».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ