Η ΑΕΚ διαπραγματεύεται την απόκτηση δύο βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών, οι εκπρόσωποι των οποίων βρίσκονται στην Αθήνα. Ο Λούκα και ο Ζιοβάνι είναι στο στόχαστρο της Ένωσης και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Η εταιρία μάνατζερ «Elenko Sports» έχει τα δικαιώματα των δύο Βραζιλιάνων και εκπρόσωποί της βρίσκονται στην Αθήνα, για να διαπραγματευτούν την μετακίνηση των ποδοσφαιριστών στην ΑΕΚ. Ο Λούκα είναι μεσοεπιθετικός και αγωνίζεται στην πατρίδα του με τη φανέλα της Κρισιούμα. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής τη φετινή αγωνιστική περίοδο,πραγματοποίησε 16 συμμετοχές και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Ζιοβάνι είναι αριστερό μπακ και αγωνίζεται στη Φλουμινένσε. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έκανε 23 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. Το συμβόλαιό του με την βραζιλιάνικη ομάδα ολοκληρώνεται τον προσεχή Δεκέμβρη και έτσι, τα χρήματα, που απαιτούνται για την απόκτησή του είναι λίγα.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των διοικούντων της Ένωσης και των εκπροσώπων των ποδοσφαιριστών είναι σε εξέλιξη και αναμένονται να ολοκληρωθούν θετικά μέσα στις επόμενες ημέρες.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ