Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε, ως γνωστόν, στον χθεσινό τρίτο ημιτελικό από τον Άρη και έτσι η σειρά συνεχίζεται. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν είχε ταξιδέψει με την αποστολή για τον συγκεκριμένο αγώνα, πλην όμως η αναπάντεχη ήττα των ερυθρολεύκων, τον ανάγκασε να ανέβει εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη.

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έφτασε σήμερα το πρώι στη Θεσσαλονίκη και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Το γεγονός αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Σπανούλης θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα για την τέταρτη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη. Ο κύριος λόγος, που υποχρέωσε τον διεθνή καλαθοσφαιριστή να ενσωματωθεί με την ομάδα, είναι πως, αν δεν πήγαινε, θα έμενε τέσσερις μέρες χωρίς προπόνηση.

Η συμμετοχή του Σπανούλη στην τέταρτη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη δεν είναι σίγουρη, μιας και υπάρχει πιθανότητα το προπονητικό επιτελείο των ερυθρολεύκων να τον κρατήσει εκτός αποστολής, για λόγους ξεκούρασης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Ιουνίου στο Nick Galis Hall και θα ξεκινήσει στις 20:30, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, καθώς οι γηπεδούχοι είναι τιμωρημένοι.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ