«Φαρμάκι» κατά της στάσης των Ελλήνων και της αντιμετώπισης που επιδεικνύουν απέναντι στις κυπριακές, έσταξε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

Ο κ. Πετρίδης μιλώντας στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα», τόνισε μεταξύ άλλων πως οι Έλληνες υποτιμούν τις ομάδες από την Κύπρο και η νίκη στο «Καραϊσκάκης» – μαζί και με ένα καλό αποτέλεσμα από την Εθνική Κύπρου – θα είναι μία καλή αφορμή για να… σωπάσουν.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τη συνέχεια στο Europa League: «Η νίκη με τον Ολυμπιακό ήταν κάτι που το πιστεύαμε. Σίγουρα είναι νωρίς, αλλά οι έξι βαθμοί κάτι λένε. Δεν πιεστήκαμε τόσο πολύ. Είχε 4-5 ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούσαμε να το καθαρίσουμε. Δεν το περίμεναν και δεν το χώνευαν ότι έχασαν από το ΑΠΟΕΛ. Νιώσαμε και λίγο άβολα».

Για τον Γιαννιώτα: «Έχουμε συμβόλαιο μέχρι το Μάιο».

Για το αν το 3-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη του ΑΠΟΕΛ: «Δίνει μεγάλη αξία του ΑΠΟΕΛ και δείχνει πόσο μεγαλώνει το ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία 5-6 χρόνια, για να μην πάω πίσω στο 2001, όταν ήρθε ο Γκέραρντ, που ξεκίνησε η ευρωπαϊκή άνοδος. Θα μείνω στο 2009 και το 2011, όταν σημειώθηκαν οι μεγάλες επιτυχίες. Βλέπουμε έστω και στο Europa League ποιες ομάδες αγωνίζονται».

Για τα υποτιμητικά σχόλια του ελληνικού Τύπου: «Πάντοτε οι Έλληνες έχουν μία τάση υποτίμησης του Κυπριακού λαού σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να δώσει και μία απάντηση η Εθνική Κύπρου για να σωπάσουν μια και καλή».

Για το αν η ΑΕΚ είναι ο κυριότερος αντίπαλος στο δρόμο προς το πρωτάθλημα: «Είναι ένας αντίπαλος που τα τελευταία χρόνια παλεύει μαζί μας. Είναι λίγο νωρίς ακόμη. Το μόνο πράγμα που με ανησυχεί λίγο είναι η κούραση η δική μας. Έχουμε το βάθος και την ποιότητα και θα είμαστε εκεί. Και η Ομόνοια θα επανέλθει και ο Απόλλωνας θα είναι εκεί και η ΑΕΛ. Παρότι έχει κάποια προβλήματα η Ανόρθωση είναι Ανόρθωση».

Για τις συχνές αλλαγές προπονητών: «To αποτέλεσμα δικαιώνει τις αποφάσεις».

Για τον Τόμας Κρίστιανσεν: «Ο Κρίστιανσεν επιτελεί ένα πάρα πολύ καλό έργο. Είναι ένα τιμ τεσσάρων δικών του και δύο δικών μας».

Για τα συμβόλαια Εφραίμ και Αλωνεύτη: «Eίναι οι επόμενοι που θα περάσουν από τα γραφεία για ανανέωση της συνεργασίας. Είναι δύο Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Μας ευχαριστεί που ο Στάθης μπαίνει στο παιχνίδι και δείχνει την ικανότητά του».


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ