Επιστροφή στη… δράση για την Άννα Κορακάκη, η οποία αφήνει πίσω της την αίγλη των δύο Ολυμπιακών μεταλλίων και βάζει πλώρη για νέες μεγάλες επιτυχίες.

Η Ολυμπιονίκης θα αγωνιστεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Μπολόνια της Ιταλίας. Την Παρασκευή διεξάγεται ο τελικός των 25μ. Αεροβόλο πιστόλι, όπου στη Βραζιλία μας χάρισε το χρυσό μετάλλιο και το Σάββατο ο τελικός στα 10μ., όπου είχε έρθει 3η.

Σε κάθε κατηγορία θα αγωνιστούν 12 αθλήτριες. Από τις 24 συνολικά αθλήτριες οι 9 αθλήτριες αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες εκ των οποίων κατέκτησαν 6 μετάλλια!

Στη διοργάνωση των 10μ θα αγωνιστούν και οι τρεις αθλήτριες που είχαν ανέβει στο βάθρο, Βενζούν Γκουό (Κίνα), Βιταλίνα Μπατσαρασκίνα (Ρωσία) και Άννα Κορακάκη. Στα 25μ. θα αγωνιστεί τόσο η Κορακάκη όσο και η Γινγκγιγκ Ζανγκ (Κίνα) που είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Η Κορακάκη δεν έχει κατακτήσει ποτέ μέχρι σήμερα το χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο στην κατηγορία των γυναικών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει πολλές διακρίσεις σε ανάλογες διοργανώσεις, αλλά της λείπει το χρυσό μετάλλιο.


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ