Πολλά ακούγονται τελευταία στην ΑΕΚ αναφορικά με την παρουσία του Τόμας Πέκχαρτ στο ματς με τον Ηρακλή, που τελείωσε 0-0.

Ο Τσέχος επιθετικός δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες του Κετσπάγια αλλά και των φίλων της «Ένωσης» για να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Είναι έντονη η κριτική που δέχεται, αλλά βρήκε υπερασπιστή στο πρόσωπο του Βασίλη Τσιάρτα.

«Ειλικρινά δυσκολεύομαι πολύ να καταλάβω με τι κριτήριο κάποιοι μηδενίζουν τη συμμετοχή ενός Σέντερ φορ περιοχής από τη στιγμή που αυτός δεν τροφοδοτείται από τους συμπαίκτες του. Αναφέρομαι στην περίπτωση του Πέκχαρτ της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ηρακλή.

Απέναντι σε μια κλειστή άμυνα και χωρίς χώρους από τον άξονα ήταν λογικό και αναμενόμενο το παιχνίδι να παιχτεί πιο πολύ από τα πλάγια. Όταν όμως οι δυο ακραίοι επιθετικοί σου αντί να πάρουν επιθετικό πλάτος και με την βοήθεια των μπακ να φέρουν τη μπάλα μέσα στην άμυνα του αντιπάλου αυτοί ερχόταν στον άξονα το αποτέλεσμα ήταν και να μη βρίσκουν χώρους και να εγκλωβίζονται.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο φορ δεν τροφοδοτείται πώς είναι δυνατόν να πει κάποιος ότι δεν πήγε καλά ή δεν κάνει. Το πρόβλημα λοιπόν ήταν στους παίκτες που δε βάλανε την μπάλα στην περιοχή και όχι στο φορ. Θα συμφωνούσα με την κριτική που του ασκείται αν έχανε 4-5 τελικές προσπάθειες. Το φορ ζει για το γκολ. Για να πετύχει όμως γκολ πρέπει να πάρει πάσες», έγραψε σχετικά στο προφίλ του στο facebook ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ.


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ