Αναμφίβολα οι περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν σε μια μόνιμη, σταθερή σχέση με την προσδοκία ότι και οι δύο θα παραμείνουν πιστοί. Δυστυχώς αυτό δεν λειτουργεί πάντα. Αν αναρωτιέστε κατά πόσο θα πρέπει να εμπιστεύεστε τον/την σύντροφό σας, αναζητήστε τα τρία χαρακτηριστικά που «προδίδουν» την απιστία.

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, οι άνθρωποι με τα χαρακτηριστικά αυτά είναι λιγότερο ικανοί να διατηρήσουν μακροχρόνιες σχέσεις, είναι πιο πιθανό να εξαπατούν τους άλλους και να προδίδουν την εμπιστοσύνη τους. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

Ναρκισσισμός. Οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι δικαιούνται να έχουν ό,τι επιθυμούν, θα συμπεριφερθούν αναλόγως. Αν αυτό το “ό,τι επιθυμούν” δεν είστε εσείς, μάλλον θα γίνετε θύμα της απιστίας τους.

Ξεσπάει με ευκολία στον άλλον. Ή με άλλα λόγια εξωτερικεύει τη συσσωρευμένη πίεση που νιώθει με καταστροφικό για τη σχέση του τρόπο.

Δεν δείχνει μεγάλη οικειότητα για τον άλλον. Ο ένας από τους δύο στη σχέση δεν είναι καθόλου ρομαντικός και ενώ ανά διαστήματα μπορεί να δείχνει έντονη επιθυμία για τον άλλον, δεν είναι σε θέση να συνδεθεί πραγματικά.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ