Μια έρευνα του Center for Disease Control and Prevention, αποκάλυψε ότι το 2,8% των ανδρών και το 12,6% των γυναικών που έλαβαν μέρος και χαρακτηρίζουν τον εαυτό ως straight, είχαν κάποια στιγμή σεξουαλική εμπειρία με άτομα του ίδιου φύλου. Η έρευνα χρησιμοποίησε στοιχεία από την ετήσια έρευνα για την οικογενειακή ανάπτυξη του 2011-2013, στην οποία έλαβαν μέρος 9.175 άτομα, ηλικίας 18-44 στις ΗΠΑ.

Η έρευνα επίσης έδειξε ότι οι άνθρωποι που χαρακτηρίζοντας ως ομοφυλόφιλοι ή bisexual είχαν σεξουαλικές επαφές με άτομα του άλλου φύλου στο παρελθόν, πιθανόν γιατί πειραματίζονταν μέχρι να συνειδητοποιήσουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

Οι γυναίκες που απάντησαν πως έλκονται περισσότερο από το άλλο φύλο είχαν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν πρωκτικό σεξ σε σχέση με όσες δήλωσαν ότι έλκονται αποκλειστικά από το άλλο φύλο. Ωστόσο δεν ίσχυε το ίδιο και για τους άνδρες.

Επίσης, οι άνδρες ήταν πιο κάθετοι σε ότι αφορά τη σεξουαλική τους προτίμηση, μιας και δήλωναν ότι έλκονται αποκλειστικά από το άλλο φύλο, σε σχέση με τις απαντήσεις που έδιναν οι γυναίκες.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ