Τις συνήθειες αλλά και το χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα όσον αφορά στο στοματικό σεξ αποκάλυψαν Καναδοί ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Γκελφ μετά από διαδικτυακή έρευνα για τη σεξουαλική δραστηριότητα τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύθηκαν στην επιθεώρηση Canadian Journal of Human Sexuality.

Η έρευνα στην οποία συμμετείχαν συνολικά 1.500 φοιτητές ηλικίας 18 έως 24 ετών, έδειξε πως το ποσοστό των γυναικών (26%) που προσέφεραν στοματικό σεξ στον σύντροφό τους ήταν υπερδιπλάσιο σε σχέση με των αντρών (μόλις 10%).

Και τα δύο φύλα ωστόσο ανέφεραν ότι απολαμβάνουν περισσότερο να δέχονται το στοματικό σεξ παρά να το κάνουν, ασχέτως αν πρόκειται για μόνιμη ή για περιστασιακή σχέση.

Όσον αφορά στην απόλαυση, πάνω από το 50% των αντρών δήλωσαν ότι απολαμβάνουν πολύ να προσφέρουν το στοματικό έρωτα στη σύντροφό τους, ενώ επιπλέον ποσοστό 41% δήλωσαν ότι το απολαμβάνουν αρκετά. Μόλις 7% των αντρών δήλωσαν ότι το απολαμβάνουν ελάχιστα ή και καθόλου. Το 28% των γυναικών δήλωσαν ότι το απολαμβάνουν πολύ55% αρκετά και 17% ελάχιστα ή καθόλου.

Συμπέρασμα; Οι γυναίκες επιλέγουν να κάνουν συχνότερα στοματικό αλλά το απολαμβάνουν λιγότερο.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ