Αναρωτιέστε αν μένει μαζί σας από συνήθεια; Αισθάνεστε ότι η σχέση σας περνάει κρίση; Δείτε ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι η άλλη πλευρά σας θεωρεί δεδομένο.

Καθυστερεί να σας τηλεφωνήσει ή να απαντήσει στο μήνυμά σας σε μόνιμη βάση και η πιο συχνή δικαιολογία είναι ήμουν πολύ απασχολημένος-η.

Δεν παραδέχεται τα λάθη του/της. Και όχι μόνο δεν τα παραδέχεται αλλά σας λέει ότι δημιουργείτε θέμα για το τίποτα ή ότι είστε υπερβολικά ευαίσθητοι.

Δεν είστε πλέον προτεραιότητα. Συναντιέστε πολλές φορές όταν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, προτιμά να μένετε μέσα γιατί οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα του/της φαίνεται βαρετή, φαίνεται ότι δεν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον να σας ακούσει, να μάθει τις σκέψεις σας ή το πώς αισθάνεστε.

Δεν υπάρχει ανταπόκριση. Ενώ εσείς προσπαθείτε να κάνετε εκπλήξεις, να δημιουργείτε τις κατάλληλες συνθήκες για να περνάτε ευχάριστες στιγμές, να προσπαθείτε για τη σχέση, η άλλη πλευρά δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται.

Αισθάνεστε παραμελημένοι ή ότι δεν σας εκτιμούν αρκετά. Όσες προσπάθειες κι αν κάνετε, αισθάνεστε ότι η άλλη πλευρά δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για να αλλάξει την κατάσταση προς το καλύτερο. Παράλληλα αισθάνεστε ότι δεν σας εκτιμά όσο θα θέλατε.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ