Συνηθίζετε να πιάνετε κουβεντούλα μετά το σεξ στο κρεβάτι; Είναι πράγματι ένας ωραίος τρόπος για να κλείσετε την ημέρα ή μια ευκαιρία να μιλήσετε για τις σκέψεις και τα όνειρά σας. Όλα καλά μέχρι εδώ. Είναι όμως όλες οι κουβέντες κατάλληλες; Μάλλον όχι. Για να μην κινδυνεύσετε να χαλάσετε την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, να ξενερώσετε ή να κοιμηθείτε με νεύρα αποφύγετε μερικά θέματα που είναι καλύτερο να θίγετε άλλες στιγμές.

Παράπονα για την δουλειά. Όσο και αν σας απασχολούν θέματα της δουλειάς, καλύτερο είναι να προσπαθήσετε να μην τα σκέφτεστε σε συγκεκριμένες περιστάσεις.

Για οικονομικά προβλήματα. Σαφώς και μπορεί να σας απασχολούν αλλά το ζητούμενο είναι κάποιες στιγμές να χαλαρώνετε αποβάλλοντας το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις.

Κάποιο πρόβλημα που υπάρχει μεταξύ σας. Μπορεί μετά το σεξ να θεωρείτε ότι είστε έτοιμοι να μιλήσετε ανοιχτά για το μέλλον της σχέση σας, αλλά συνήθως αυτές οι κουβέντες – ειδικά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα – είναι καλύτερο να γίνονται άλλες στιγμές και μάλιστα να υπάρχει μια σχετική προετοιμασία ώστε να ο καθένας να δίνει την απαραίτητη προσοχή.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ