Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν αυξημένο ενδιαφέρον να εισβάλλει ένα τρίτο άτομο στην κρεβατοκάμαρά τους, τουλάχιστον σε επίπεδο φαντασίωσης αφού το ποσοστό που πραγματοποιεί την εν λόγω επιθυμία είναι τελικά μικρό.

Σε τι ποσοστό το τρίο κυριαρχεί στις φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών; Ποιοι προτιμούν να συμμετέχουν με αγνώστους και ποιοι με γνωστούς; Τελικά πόσοι πραγματοποιούν την φαντασίωσή τους; Απαντήσεις στα ερωτήματα έδωσε μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Archives of Sexual Behavior στην οποία εξετάστηκαν οι απαντήσεις 274 ετεροφυλόφιλων νέων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, παρόλο που το 64% εκδηλώνει ενδιαφέρον για το τρίο, τελικά μόνο το 13% έχει πραγματοποιήσει τη φαντασίωση.

Όσον αφορά το τρίτο πρόσωπο, η έρευνα έδειξε ότι το ενδιαφέρον των ανδρών παρέμενε αμείωτο ακόμα και αν στο τρίο συμμετείχε κάποιο γνωστό άτομο. Αντίθετα οι γυναίκες έδειχναν ενδιαφέρον για τρίο με γνωστούς μόνο αν αυτές ήταν το τρίτο πρόσωπο. Διαφορετικά αν έκαναν τρίο με το ζευγάρι τους, τότε η προτίμηση ήταν ξεκάθαρα προς κάποιο άγνωστο τρίτο άτομο.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ