Μπορεί οι πιο δημοφιλείς στάσεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής να είναι η ιεραποστολική κι εκείνη με τη γυναίκα από πάνω, ωστόσο δεν είναι και οι πιο αποτελεσματικές για να φτάσει η γυναίκα στην κορύφωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας thehealthsite.com, ο πιο σίγουρος τρόπος για να επιτευχθεί ο γυναικείος οργασμός είναι η τεχνική ευθυγραμμισμένης συνουσίας (coital alignment technique), ή αλλιώς η στάση CAT, δηλαδή η στάση της γάτας.

cat_lover_small

Πρόκειται ουσιαστικά για μία παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης με τη γυναίκα από κάτω και τον άνδρα από πάνω της. Μόνο που το σώμα του άνδρα κάπως πλαγιάζει, είναι πιο ψηλά και προς τη μία πλευρά, έτσι ώστε το στήθος του να είναι πιο κοντά στους ώμους της γυναίκας.

Η γυναίκα έχει ανασηκωμένους ελαφρά τους γοφούς της, προκειμένου να προκαλείται αυξημένη τριβή της κλειτορίδας της με το κόκκαλο της λεκάνης στη βάση του πέους, γεγονός που προκαλεί μεγαλύτερο ερεθισμό και αυξημένη πιθανότητα οργασμού.

Κατά τη διείσδυση, ο άνδρας και η γυναίκα προσπαθούν να συγχρονιστούν και να δημιουργήσουν μία κίνηση πάνω-κάτω -όχι μπρος-πίσω όπως συμβαίνει στο ιεραποστολικό- με το πέος να είναι πλήρως και κάθετα μέσα στον κόλπο της γυναίκας.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ