Μπορεί να φαντάζει περίεργο, αλλά οι γυναίκες βλέπουν περισσότερο πορνό μετά τον γάμο, σε αντίθεση με τους παντρεμένους άντρες που βλέπουν λιγότερο, σύμφωνα με μια μικρή έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Sexologies Journal.

Σύμφωνα με τη βρετανική Indepedent, η έρευνα εξέτασε 100 παντρεμένα ζευγάρια για να διερευνήσει πώς αλλάζουν οι σεξουαλικές συνήθειες και η συμπεριφορά μετά τον γάμο.

Ποια ήταν τα συμπεράσματα; Ενώ το 9% των γυναικών έβλεπαν πορνό πριν τον γάμο, το ποσοστό ανήλθε στο 28% μετά τον γάμο. Τα αποτελέσματα ήταν αντίστροφα για τους άντρες: το 23% δήλωσε ότι έβλεπε πορνογραφικό υλικό πριν τον γάμο αλλά μόνο το 14% μετά τον γάμο.

Οι ερευνητές υποθέτουν πως μετά τον γάμο οι άντρες ενδιαφέρονται περισσότερο να αναδειχθούν κοινωνικά και οικονομικά, ενώ οι προτεραιότητές τους πιθανό να αλλάζουν: από τις σεξουαλικές φαντασιώσεις περνούν στην πράξη με τη σύντροφό τους.

Υποστηρίζουν επίσης ότι ως βασικός παράγοντας αναδεικνύεται η ηλικία και όχι τόσο ο γάμος. Επισημαίνεται δηλαδή ότι οι παντρεμένες γυναίκες, που είναι και μεγαλύτερες σε ηλικία, είναι πιο συνειδητοποιημένες σχετικά με τη σεξουαλική τους συμπεριφορά και δεν θεωρούν ταμπού να παρακολουθούν πορνό.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ