Αντί να απολαμβάνεις την ερωτική πράξη, διάφορες τρελές σκέψεις τριβελίζουν στο μυαλό σου και σε αποσυντονίζουν. Συγκεντρώσαμε μερικές από αυτές και σου προτείνουμε πως δεν αξίζει να βασανίζεσαι για τέτοια πράγματα τη στιγμή που θα έπρεπε απλά να αφεθείς.

«Αυτή ήταν η στάση για την οποία χρειάστηκαν τόσα ώστε να πεισθώ ότι αξίζει τον κόπο;». Μην απογοητεύεσαι. Άλλωστε αν δεν δοκίμαζες, θα ήξερες;

«Πρόκειται να καώ στην κόλαση για αυτό που κάνω;». Ακόμα και αν δεν φημίζεσαι για την πίστη σου στα θεία, τι τα θες και τα μπλέκεις την ώρα του σεξ;

«Πώς φαίνονται έτσι οι αστράγαλοί μου γύρω από το κεφάλι του;». Το καλό είναι ότι εκείνος δεν τους βλέπει.

«Ααα μια αράχνη!». Και μόλις ανάψετε το φως θα συνειδητοποιήσεις πως πρόκειται για μια σκιά που είχε δημιουργήσει το ρομαντικό φως των κεριών. Μήπως να το κάνεις με σβηστά τα φώτα;

«Το πρόσωπό του/της μου θυμίζει έναν διάσημο τραγουδιστή όπερας«. Απλά προσπάθησε να σκεφτείς κάτι άλλο ή ακόμα καλύτερα να μην σκεφτείς τίποτα και να αφεθείς.

«Αλήθεια, πώς παράγεται το λάτεξ Μπορεί να χρησιμοποιείς προφυλακτικό χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά τις απορίες για το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο μπορείς να τις λύσεις με την ησυχία σου αργότερα.

«Μήπως δεν του/της αρέσει τώρα αυτό που κάνω;». Ή ρώτα για να μάθεις επιτόπου ή μη σε απασχολεί αυτό το ερώτημα ειδικά αν δεν βλέπεις κάποια περίεργη αντίδραση από τον άλλον.

«Πώς μου ξέφυγαν αυτές οι τρίχες!». Αν δεν εστιάσεις στο σημείο κάνοντας διάφορους μορφασμούς δεν πρόκειται να καταλάβει κανείς τίποτα.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ