«Χωρίζουμε!»… Η λέξη που κανένας ερωτευμένος δεν θέλει ν’ ακούσει από τα χείλη του συντρόφου του. Είναι, ωστόσο, κάτι που συμβαίνει – και στις καλύτερες σχέσεις… Εστιάζοντας στις περιπτώσεις όπου αυτός που ακούει την εν λόγω λέξη είναι η γυναίκα, ας ρίξουμε μια ματιά στους λόγους που μπορεί να ωθήσουν έναν άντρα να πάρει αυτή την απόφαση, δίνοντας τέλος σε μια σχέση.

Σας παραθέτουμε τους πέντε πιο συνηθισμένους

  • Το σεξ δεν είναι καλό: Ο άνδρας δίνει μεγάλη σημασία στη σεξουαλική ζωή με τη σύντροφό του. Αν το σεξ μαζί της δεν του προσφέρει ευχαρίστηση και ικανοποίηση, τότε ο χωρισμός είναι προ των πυλών.
  • Νιώθει συνέχεια πιεσμένος: Ο άνδρας έχει μια ιδιαίτερη αποστροφή προς κάθε είδους πίεση και, ως εκ τούτου, στις γυναίκες που είναι καταπιεστικές μέσα στη σχέση.
  • Οι φίλοι του δεν συμπαθούν τη σύντροφό του: Ο άνδρας, όσο κι αν δεν το παραδέχεται, μιλάει πολύ για τις σχέσεις του και λαμβάνει υπόψη την άποψη των φίλων του για τις συντρόφους τους.
  • Δεν έχει κοινά ενδιαφέροντα με τη σύντροφό του: Αυτός είναι ένας λόγος που οδηγεί στο χωρισμό τόσο τους άνδρες, όσο και τις γυναίκες.
  • Θέλει να ζήσει κι άλλες εμπειρίες: Με πολύ απλά λόγια, η επιθυμία του να περάσουν περισσότερες γυναίκες από το κρεβάτι του είναι μεγαλύτερη από τον έρωτά του (;) για τη σύντροφό του.
SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ