Κι όμως υπάρχουν μερικές δημοφιλείς στάσεις στο σεξ, που – σε αντίθεση με όσα θεωρούσες μέχρι σήμερα – δεν είναι οι αγαπημένες των γυναικών, καθώς τους προσφέρουν ελάχιστη έως καθόλου ικανοποίηση.

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να ισχύει από τα συμπεράσματα έρευνας της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Women’s Health στην οποία συμμετείχαν 1200 γυναίκες. Ιδού οι στάσεις που δεν συμπαθούν οι γυναίκες για να ξέρεις τι να κάνεις – και τι να μην κάνεις – την επόμενη φορά…

Doggy style ή «στα τέσσερα». Σύμφωνα με την έρευνα, αφενός η στάση αυτή μπορεί να κάνει την διείσδυση περισσότερο επίπονη παρά απολαυστική, αφετέρου η ταχύτητα και η ορμή είναι πιθανό να

Ιππαστί. Η ανασφάλεια για το πώς μπορεί να φαίνεται η κοιλιά ή το στήθος της μειώνει την απόλαυση.

Ιππαστί της αμαζόνας. Με τη συγκεκριμένη στάση είναι πιθανό να μην ερεθίζεται επαρκώς η κλειτορίδα της γυναίκας, με αποτέλεσμα να μειώνεται η απόλαυση.

Ιεραποστολική στάση. Αν το μέγεθος του πέους είναι κάτω από τον μέσο όρο, τότε αυτή η κλασική στάση κρίνεται ανεπαρκής.

Η στάση 69. Η στάση αυτή απαιτεί συγχρονισμό και συγκέντρωση και για αυτό τον λόγο οι περισσότερες γυναίκες στην έρευνα απάντησαν πως δεν μπορούν να απολαύσουν το στοματικό σεξ την ίδια στιγμή που και εκείνες προσπαθούν να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους.


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ