Το αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μπρούσκο» έχει μεγάλες ανατροπές.

Η επίμονη διεκδίκηση της Άλκηστης από τον Σήφη έχει φέρει τα πράγματα σε οριακή κατάσταση, με κίνδυνο ο Αλκιβιάδης να καταλάβει τα πάντα. Από την άλλη, ο Διαμαντής μαθαίνει ότι ο Πάτροκλος έχει αγοράσει και άλλα αμπέλια, και μαζί με τη Χρυσάνθη ανησυχούν πολύ για το ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά.

Παράλληλα, βλέπουμε ότι ο μυστηριώδης άντρας, ο οποίος κρύβεται πίσω από τον Τζιράκη, έχει βάλει στο στόχαστρο την περιουσία της Χρυσάνθης. Και ενώ οι επαγγελματικές συσκέψεις Ματθαίων και Γιαννακάκηδων συνεχίζονται στα Χανιά, ο Ματθαίος το παρακάνει με τις ποσότητες φαγητών που τρώει, προκαλώντας γέλιο αλλά ,και ανησυχία στους αδελφούς του, που είναι σίγουροι πια πως, πάσχει από κατάθλιψη.

Την ίδια στιγμή, καθώς η Δάφνη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον κλήδονα, ο Μάρκος σε μια κρίση νοσταλγίας την παρακαλεί να είναι ξανά μαζί. Ωστόσο, η τρέλα της έχει χτυπήσει «κόκκινο»… Στο μεταξύ, η πρόσκληση σε δείπνο του Αλκιβιάδη προς τη Μελίνα και τον Αχιλλέα αναστατώνει τον Σήφη, που δεν ξέρει τι κρύβεται πίσω απ’ αυτή την κίνηση.


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ