Πολλές οι εξελίξεις στη σειρά «Δίδυμα φεγγάρια».

Η Αγάπη συναντά μετά από τόσο καιρό την κόρη της τη μικρή Λένια, και ζουν στιγμές συγκινητικές. Την ίδια στιγμή, ο Στέργιος, για να καλύψει τα νώτα του, στήνει ίντριγκες… Η Ελισάβετ συναντά την Αγάπη έξω από το σπίτι του Παύλου. Η απόπειρα της Ελισάβετ να μιλήσει στην Αγάπη πέφτει στο κενό.

Η Αγάπη της γυρνάει την πλάτη και φεύγει. Όμως, η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης για την Αγάπη έχει φτάσει. Πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο Φίλιππο και στη Λένια… Στο μεταξύ, ο Φίλιππος διαβάζει το σημείωμα που του άφησε η Αγάπη πριν φύγει και αποφασίζει να την ξεγράψει.

Η Ελισάβετ πάει και βρίσκει τον Μπρούνο και τον ρωτάει αν θέλει ακόμα να την παντρευτεί. Ο Μπρούνο έκπληκτος ακούει την Ελισάβετ να του ζητάει να παντρευτούν, και βέβαια δέχεται αμέσου με ενθουσιασμό.

Ο Παύλος αντιμετωπίζει με σκληρότητα τον Φίλιππο και του λέει πως η Αγάπη θα παραμείνει εκεί που ανήκει: στην οικογένειά της. Η Αμαλία ζητάει από τον Παύλο να χωρίσουν και αυτός πάνω σε μια έκρηξη συναισθημάτων αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Αλίκης.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ