Οι ανατροπές είναι πολλές και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χωρίς εσένα».

Η Νάντια αποκαλύπτει στην Μαρία, πως ο Γιάννης μένει στον Μιχάλη. Ο Στάθης μαθαίνει από την Αλεξάνδρα πως ο Γιώργος δεν μπορεί να κάνει παιδιά, άρα το παιδί που περιμένει η Εύα είναι δικό του.

Αρχίζει να προβληματίζεται, αν έκανε καλά να παραιτηθεί από το δικαίωμά του να ζητήσει τεστ DNA. Ενώ η Εύα και ο Γιώργος ανυποψίαστοι, ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο. Η Χριστίνα γίνεται έξαλλη όταν ο Πάνος πιάνει κι αυτός δουλειά στο στούντιο, για να είναι κοντά της. Είναι πεισμένη πως το κάνει για να την ελέγχει και τσακώνονται ξανά. Ο Δημήτρης και η Μαρία σε άσχημη κατάσταση, αφού ο Γιάννης αρνείται να τους δει, μετά το συμβάν.

Ο Παύλος διστάζει να πει στην Άννα για την πρόταση που του έκαναν να δουλέψει στο εξωτερικό, βλέποντάς την να ετοιμάζει το πάρτι του γάμου τους και να είναι τόσο ευτυχισμένη. Η Μαρία πάει και βρίσκει τον Γιάννη στο σπίτι του Μιχάλη και τον αναγκάζει με την επιμονή της να την ακούσει. Ωστόσο αυτή η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά.

Ο Γιάννης ρίχνει όλο το φταίξιμο για ότι έγινε στο παρελθόν, μόνο στην ίδια και την διώχνει κακήν – κακώς, λέγοντάς της να μην τον ξαναενοχλήσει.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ