Οι ανατροπές είναι πολλές και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χωρίς εσένα».

Ο ΣΤΑΘΗΣ σοκαρισμένος μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Εύας. Πιστεύοντας πως είναι ο πατέρας, λέει στην ΕΥΑ πως θέλει να αναγνωρίσει το παιδί. Η Μαρία βλέποντας την απόγνωση της ΕΥΑΣ επιμένει πως η φίλη της πρέπει να κάνει τεστ DNA. Η ΕΥΑ δεν θέλει ούτε να το σκεφτεί, φοβούμενη την αντίδραση του ΣΤΑΘΗ, σε περίπτωση που το παιδί που περιμένει, είναι του ΓΙΩΡΓΟΥ.

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, όταν και ο ΓΙΩΡΓΟΣ μαθαίνει από τον πατέρα του, πως η ΕΥΑ είναι έγκυος. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ μετά τον τσακωμό του με την ΜΑΡΙΑ σκέφτεται να φύγει μόνος του μόνιμα από την Κύπρο. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει στην ΚΑΤΙΑ πως η ΜΑΡΙΑ δεν θα φύγει τελικά από Κύπρο με τον ΜΙΧΑΛΗ.

Η ΑΝΝΑ συμβουλεύει την κόρη της να δεχτεί την πρόταση γάμου που της έκανε ο ΝΑΣΟΣ. Ο ΠΑΥΛΟΣ ζητάει από την ΑΝΝΑ να μη βρίσκονται για λίγο κι αυτή καταρρακώνεται. Στο μεταξύ η ΚΑΤΙΑ «στήνει» ένα ρομαντικό δείπνο για τον γιο της και την ΜΑΡΙΑ, λέγοντας στη ΜΑΡΙΑ ψέματα, πως ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ είναι άσχημα και την ζητάει. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ πιστεύει πως η ΜΑΡΙΑ του είπε ψέματα για να βρεθεί με τον ΔΗΜΗΤΡΗ.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ