Οι ανατροπές είναι πολλές και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χωρίς εσένα».

Ο Γιώργος ανακαλύπτει πως η Εύα τα έχει και με τον Στάθη. Η Κάτια πείθει τη Μαρία να μην αποκαλύψει στον Γιάννη πως δεν είναι βιολογικό παιδί του Δημήτρη. Η Άννα συναντάει το ίνδαλμά της, τον ηθοποιό Παύλο Μαρκετάκη στο σούπερ μάρκετ και παθαίνει μεγάλη ταραχή. Η Μαρία αποκαλύπτει στην Εύα το τρομερό μυστικό πως βιολογικός πατέρας του Γιάννη είναι ο Μιχάλης.choris_esena1140

Ο Γιώργος λέει στον Μιχάλη ότι η Εύα το έπαιζε σε διπλό ταμπλό και τα είχε ταυτόχρονα με τον ίδιο και τον πατέρα του. Ο Μιχάλης σίγουρος πως η Μαρία το ήξερε και του το έκρυβε τσακώνεται για άλλη μια φορά μαζί της. Η Αριάδνη παρά την επιμονή του Στάθη και τις ενδείξεις πως ο Μάρκος έχει σκοτώσει την πρώην γυναίκα του, ανακοινώνει στον Στάθη πως θα συνεχίσει να βλέπει τον Μάρκο.

Ο Γιάννης πιέζει ξανά τη Μαρία να γυρίσει στο σπίτι τους και να σταθεί στον πατέρα του που την αγαπάει και την χρειάζεται. Η Κάτια ζητάει από τον Μιχάλη να κάνει πίσω στο θέμα του Γιάννη και να μην διεκδικήσει την πατρότητα… ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει πως ο γιος της είναι άρρωστος..

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ