Πολλές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες».

Ο Πέτρος επισκέπτεται την Εύα στον χώρο φύλαξης της, που δεν είναι άλλος από ένα ίδρυμα ίδιου τύπου με αυτό που κρατείτο η Έλενα όλα αυτά τα χρόνια. Όταν φεύγει λέγοντας πως την αποχαιρετάει για πάντα και οι δυο νοσοκόμοι της κάνουν μια ηρεμιστική ένεση, η Εύα συνειδητοποιεί πως η ζωή της από δω και πέρα θα είναι όμοια με αυτή που η ίδια και ο Αχιλλέας έδωσαν στην Έλενα.

Ο Βίκτωρας παρακολουθεί τις εξελίξεις των ερευνών για τη δήθεν δολοφονία του Σερέτη, λέγοντας στον έμπιστο του πως ο ίδιος και ο Αντρέας Γεωργόπουλος δεν έχουν τελειώσει ακόμα, καθώς έχει ένα ακόμα όπλο στα χέρια του.  Την ίδια ώρα, και για κάποιον ανεξήγητο λόγο, ο Αντρέας δεν μπορεί να ηρεμήσει και να χαρεί την ελευθερία του. Ο Χρήστος λέει στον Μάνο πως ο οργανισμός του έχει αρχίσει να απορρίπτει το μόσχευμα.
Η Μάρθα συμβουλεύει τη Μαρίνα να φτιάξει ένα καθημερινό πρόγραμμα που να την ευχαριστεί, προκειμένου να συνεχίσει την ζωή της σε νέες βάσεις. Ο γιατρός που παρακολουθεί την Άντρη τηλεφωνεί ξανά στον Κυριάκο για να τον ενημερώσει για την επιδείνωση της κατάστασης της. Η Άννα μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει από το σπίτι, σύμφωνα με την επιθυμία της Κρίστης.


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ