Με παιδικά δρώμενα, συναυλίες και κινηματογραφικές προβολές συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχος, από τις 12 έως τις 17 Ιουλίου.

Ξεχωριστή θέση στις εκδηλώσεις κατέχει η συναυλία της ανερχόμενης μουσικού Ναλίσα Γκριν, στο πλαίσιο του αφιερώματος του Ιδρύματος στην ελληνική αγγλόφωνη σκηνή με τίτλο «Music Escapades: The Dream Makers Series» (14/7, 21:00).

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί παιδική παράσταση με το έργο «Ακούς τη γιορτή;» του Σέργιου Γκάκα από τη θεατρική ομάδα «Τσόκαρα», η οποία διακρίθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου της Αθήνας 2012 (12/7, 20:30).

Τέλος, συνεχίζεται η σειρά κινηματογραφικών προβολών υπό το φως του φεγγαριού «Park Your Cinema» με την προβολή της ταινίας «Τα ταξίδια του Σάλιβαν» (1941), στις 15 Ιουλίου (21:00).

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Για τους επισκέπτες προβλέπεται δωρεάν μεταφορά κατά τις ημέρες των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, με λεωφορείο που θα ξεκινά από τον σταθμό Συγγρού-Φιξ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα http://www.snfcc.org/visitors-center/events/?lang=el.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ