Μετά την πρεμιέρα της στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας και την προβολή της στο πλαίσιο του 56ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, η «Μικρή Άρκτος» της Ελισάβετ Χρονοπούλου ταξιδεύει βόρεια και συμμετέχει σε δύο ακόμα φεστιβάλ.

Η αρχή γίνεται στο νεοσύστατο «Hellas Film Box» (21-24/01), που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Βερολίνο από τον Ελληνογερμανικό Πολιτιστικό Σύλλογο. Η «Μικρή Άρκτος» προβάλλεται στις 23 Ιανουαρίου, διεκδικώντας το βραβείο του τμήματος New Vision.

Η τρίτη ταινία μεγάλου μήκους της Ελισάβετ Χρονοπούλου συμμετέχει και στο 39ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Γκέτεμποργκ (29/01 – 08/02), στο τμήμα New Roster. Ανάμεσα σε ταινίες από όλο τον κόσμο που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο τμήμα, η «Μικρή Άρκτος» προβάλλεται στις 2, 3 και 4 Φεβρουαρίου, συστήνοντας μία παράδοξη ερωτική ιστορία με φόντο μία ασπρόμαυρη Αθήνα.

Η «Μικρή Άρκτος» θα βγει στις αθηναϊκές αίθουσες τον Μάρτιο του 2016. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Ελισάβετ Χρονοπούλου. Παίζουν: Σοφία Γεωργοβασίλη και Γιάννης Κοκιασμένος.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ