Με στόχο να πλησιάσει ακόμη περισσότερο όλες τις κοινωνικές ομάδες και κυρίως τους νέους, το Εθνικό Θέατρο μειώνει τις τιμές στα εισιτήριά του, προκειμένου να μην στερήσει την επαφή του θεατρόφιλου κοινού με το θέατρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πρώτης κρατικής σκηνής, οι νέοι έως 28 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του Εθνικού με γενική είσοδο 10 ευρώ.

Αναλυτικότερα, για την Κεντρική Σκηνή οι τιμές κυμαίνονται στα 15 ευρώ για τον Α’ εξώστη και 8 ευρώ για τον Β’ εξώστη. Στη Σκηνή Κοτοπούλη, ο Α΄ εξώστης κοστίζει 15 ευρώ, ενώ ο Β΄ εξώστης 5 ευρώ.

Στην παιδική παράσταση το παιδικό εισιτήριο είναι 7 ευρώ, ενώ στις καθημερινές παραστάσεις για σχολεία το εισιτήριο έφτασε στα 5 ευρώ. Το εισιτήριο για τα άτομα των 65 ετών και άνω μειώθηκε στα 10 ευρώ, ενώ στην Πειραματική Σκηνή θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ. Επιπλέον, καθιερώνεται το οικογενειακό εισιτήριο, το οποίο θα κοστίζει για 40 ευρώ 2 ενήλικες και 1 παιδί, 50 ευρώ 2 ενήλικες και 2 παιδιά και 55 ευρώ 2 ενήλικες και 3 παιδιά 55 ευρώ.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ