Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με διαφορά που θα ξεπεράσει τις 5 ποσοστιαίες μονάδες εκτίμησε πως θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα ο πρώην Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Πρώτο Πρόγραμμα, απορρίπτοντας παράλληλα το μετεκλογικό σενάριο ενός μεγάλου συνασπισμού.

«Το κομμάτι των αναποφάσιστων δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει, ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στο τίποτα, δηλαδή το λευκό ή την αποχή. Η διαφορά με τη ΝΔ πιστεύω ότι θα είναι αρκετά μεγάλη και θα υπερβαίνει το 5%», δήλωσε ο κ. Βίτσας, περιγράφοντας την στρατηγική των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ: «Μέχρι πρότινος όλοι είχαμε την προσοχή μας στη διαπραγμάτευση. Τώρα, ενώ το αρχικό σχέδιο ήταν ο Τσίπρας να αποτελέσει μία αριστερή παρένθεση, κάνουν μια δεύτερη προσπάθεια με κάτι περίεργες ιδέες ενός μεγάλου συνασπισμού με τον ΣΥΡΙΖΑ ενσωματωμένο…»

«Κυνηγούσαμε από καιρό μια διαδικασία που να εμπλέκει και τον Φαλτσιανί γιατί πρέπει να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες, επειδή καταλάβαμε ότι υπήρχαν δυνάμεις που εμπλέκονταν και με το χρέος της χώρας», δήλωσε, τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις με την κατάθεση Φαλτσιανί.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ