Έτοιμος να επιβιβαστεί και πάλι στο πλοίο της πολιτικής, αμέσως μετά τις εκλογές, εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης, σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph.

Ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, επικαλούμενο δηλώσεις του κ. Βαρουφάκη στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, αναφέρει πως ο πρώην υπουργός εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για να επιστρέψει στην πολιτική, μετά τις εκλογές στην Ελλάδα, αλλά μόνο αν η νέα κυβέρνηση του ζητήσει να διαχειρισθεί το «πικρό φάρμακο» και όχι το «δηλητήριο».

«Αν ποτέ σχηματιζόταν μία κυβέρνηση που θα ενδιαφερόταν για το πικρό φάρμακο και όχι απλά για τη χορήγηση του δηλητηρίου, ως αποτέλεσμα μιας δέσμευσης, τότε θα έμπαινα στο πλοίο» δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης στο Bloomberg, στο πλαίσιο των εργασιών οικονομικού φόρουμ που διεξήχθη στην Ιταλία.

Ο κ. Βαρουφάκης επιμένει πως το νέο πρόγραμμα ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές δεν μπορεί να βγει, καθώς αποτελεί προϊόν εκβιασμού στη βάση της λογικής, «αν δεν το εφαρμόσετε, θα σας πετάξουμε έξω από την ευρωζώνη».

BAROUFAKHS_TELEGRAPH

 

 

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ