Την αποκάλυψη πως η ελληνική πλευρά έχει στα χέρια της πρόταση από τους δανειστές την οποία «θα υπογράφαμε άμεσα», έκανε ο Γιάννης Βαρουφάκης, μιλώντας στο «Channel 4».

O Yπουργός Οικονομικών τόνισε πως μετά την προκήρυξη του δημοψηφίσματος η ελληνική Κυβέρνηση έλαβε από τις Βρυξέλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις, μια εκ των οποίων βρίσκεται στο Υπουργείο Οικονομικών!

«Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι που είναι μάλλον άγνωστο. Από τότε που κηρύξαμε δημοψήφισμα και εξοργίσαμε τους Ευρωπαίους εταίρους μας, είχαμε τις περισσότερες, ενδιαφέρουσες προτάσεις που προέρχονται από τις Βρυξέλλες.

Ίσως αυτό το δημοψήφισμα και το αδιέξοδο που αντιπροσωπεύει να έκανε μερικούς στις Βρυξέλλες να μας στείλουν κάποιες πραγματικά καλές προτάσεις. » ανέφερε ο Γιάννης Βαρουφάκης για να τον ρωτήσει στη συνέχεια ο Paul Mason: Έχετε μια τέτοια πρόταση που θα υπογράφατε;

Βαρουφάκης: Ναι.

Paul Mason: Πού είναι;

Βαρουφάκης: Δεν πρόκειται να σας πω. Είναι κάπου σε αυτό το κτίριο. Αλλά στο φυσικά κρίσιμο μέρος της ιστορίας συνεπάγεται ότι πριν αυτή η πρόταση γίνει ένα πραγματικό έγγραφο διαπραγμάτευσης που μπορούμε να υπογράψουμε τη Δευτέρα, οι Έλληνες πρέπει να μας δώσουν τη δυνατότητα με ένα «όχι».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ