Χειμαρρώδης και εκρηκτικός για άλλη μια φορά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στη συζήτηση στη Βουλή για το δεύτερο πακέτο προπαιτούμενων μέτρων.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, προσπάθησε να «απαντήσει» δια βοής στον καταγγελτικό λόγο του υπουργού Άμυνας, ρίχνοντας στον αέρα την ιστορία με την αναβάθμιση των πέντε αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας (04:22).

Κάπου εκεί ξεκίνησε και η απογύμνωση της τακτικής που επιβάλλει να καταγγέλεις αυτόν που καταγγέλει ή να υποβαθμίζεις τους ισχυρισμούς του, λοιδορώντας ειρωνευόμενος.

Γιατί στην ερώτηση του κ. Κεγκέρογλου, «αν θα πάρουμε τα… σαπάκια», ο κ. Καμμένος άρχισε και δεν σταματούσε: «Ο πρώτος που υπέγραψε (για να πάρουμε τα σαπάκια) ήταν ο κ. Βενιζέλος και η κ. Γεννηματά».

Η στιχομυθία πέρασε από τα μικρόφωνα, γιατί ο υπουργός Άμυνας επαναλάμβανε αυτά που του έλεγαν, ενώ οι χωροταξικές αποστάσεις ανάμεσα στις Κοινοβουλευτικές Ομάδας ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ ήταν μόλις τρία έδρανα και ένας διάδρομος.

Όταν, κάποια στιγμή, ο κ. Καμμένος πρότεινε να καταργηθεί άμεσα ο νόμος περί ευθύνης υπουργών για να κάτσουν στο σκαμνί όσοι έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα, φωνή βοώντος εν τη Βουλή ηκούσθη, «τα κότερα, τα κότερα…».

Η φωνή εννοούσε, φυσικά, την άλλη ιστορία με τα μέσα αναψυχής που διαθέτει η οικογένεια Καμμένου. Και εδώ η απάντηση αρκούντως αναλυτική (05:29).

Είπε κι άλλα (ωραία) ο κ. Καμμένος.

Δείτε το βίντεο από περιέργεια. Αξίζει τον κόπο (συνολική διάρκεια 11:38)

Π.Π.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ