Την ταυτοποίηση των τεσσάρων δραστών της επίθεσης κατά του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας. Μιλώντας στην ΕΡΤ σημείωσε ότι τουλάχιστον ο ένας εξ αυτών είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής και πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του, όπως και των υπολοίπων και πως οι έρευνες συνεχίζονται από την ΕΛ.ΑΣ., που μελετά τα σχετικά βίντεο.

Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ταυτοποίησης ο ένας εκ των δραστών είναι στέλεχος της ακροδεξιάς, ενώ κατά την επίθεση ήταν παρόντες και βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Τόσκας εξέφρασε την αγανάκτηση και την καταδίκη του για την επίθεση των ακροδεξιών τραμπούκων, όπως τους χαρακτήρισε, οι οποίοι με δόλιο τρόπο εισχώρησαν και καπηλεύτηκαν μια ειρηνική εκδήλωση, ενώ προσέβαλαν και το χώρο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Σε σχέση με την αντίδραση της Αστυνομίας, ο κ. Τόσκας είπε ότι οι δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο έκαναν ότι μπορούσαν για να προστατεύσουν τον βουλευτή και να εκτονώσουν την κατάσταση, κάτι που αναγνωρίστηκε από όλους.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ