Την συνδρομή της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να υλοποιηθεί η πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής από το 2000 μέχρι σήμερα,ζητάει η Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τα όσα δήλωσε την Τρίτη το βράδυ ο Γιάννης Βαρουφάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Μετά τις αποκαλύψεις που ακούστηκαν χθες από τον Γιάννη Βαρουφάκη, νέο ενδιαφέρον αποκτά η πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα εξετάσει από το 2000 έως σήμερα πώς φτάσαμε ως εδώ», σχολιάζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως αναμένει γι’ αυτό το θέμα τη στάση του πρωθυπουργού και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Η κ. Γεννηματά επίσης υπενθύμισε ότι ο κ. Τσίπρας, τον περασμένο Ιούλιο, είχε καλύψει τον κ. Βαρουφάκη μιλώντας «για πολύτιμο asset της χώρας».

«Οφείλουμε στον ελληνικό λαό την αλήθεια και με ενδιαφέρον περιμένουμε αν θα στηρίξει την πρόταση η ΝΔ με τον νέο αρχηγό της, Κυριάκο Μητσοτάκη», κατέληξε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Νωρίτερα πάντως, κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, επισήμαναν χαρακτηριστικά ότι «έχει κριθεί η αξιοπιστία του κ. Βαρουφάκη».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ