«Το Ποτάμι δεν θα γίνει συνεργός στα πολιτικά σας εγκλήματα», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο. «Πρέπει να ακουσθεί ξανά το… «για την Ελλάδα ρε γαμώτο»», τόνισε επαναφέροντας την φράση της Βούλας Πατουλίδου.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για «αμοραλισμό» και υπογράμμισε: «Ζούμε μια αντιστροφή ρόλων. Εσείς ξεπουλάτε. Οι προηγούμενοι υπουργοί αντιστέκονται. Και ο λαός κοιτάει αποσβολωμένος. Και είστε έτοιμοι μετά την ανακάλυψη της γοητείας της κ. Μέρκελ να ανακαλύψετε και τη γοητεία του κ. Σόϊμπλε», είπε, εκτιμώντας ότι ο Πρωθυπουργός «συνέχεια στήνει παγίδες στους κακούς και συνέχεια πέφτει ο ίδιος μέσα».

«Τα 99 χρόνια που νομοθετείτε θα μας κάνουν Αργεντινή», υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού δηλώνοντας ότι «είμαστε υπέρ των αποκρατικοποιήσεων αλλά υπάρχουν υποδομές που πρέπει να μείνουν στο κράτος» όπως τα δίκτυα της ενέργειας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τη δημοκρατία α λα καρτ, με πρόσκαιρες και παράταιρες συμμαχίες εξοντώνει ό,τι δεν ελέγχει», υποστήριξε ο κ. Θεοδωράκης κάνοντας λόγο για «ασφυξία», «λαϊκισμό» και «απάτες» του ΣΥΡΙΖΑ.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ