Για επικίνδυνη διχαστική πολιτική που έρχεται από το παρελθόν κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης αποδίδοντας μεγάλη ευθύνη στην κυβέρνηση «που πιστεύει ότι με τη διχαστική πολιτική που ακολουθεί μπορεί να κερδίσει ψήφους».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι «η ιστορία μνημόνιο-αντιμνημόνιο τελειώνει, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστεί να υπογράψει μνημόνιο. Η κυβέρνηση πλέον άλλαξε ρητορική και πέρασε στο εμείς και οι ξένοι. Πρόκειται για επικίνδυνη διχαστική πολιτική που έρχεται από το παρελθόν. Δεν υπάρχει κανείς που να είναι λιγότερο Έλληνας από κάποιον άλλον».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην προβληματική συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής λέγοντας πως «δεν είναι πρόβλημα που η κ. Κωνσταντοπούλου ζει στον δικό της κόσμο. Το πρόβλημα είναι η αδυναμία του Αλέξη Τσίπρα να τραβήξει μια γραμμή με την παράνοια. Δεν μπορεί να ακούει ο Πρωθυπουργός την Πρόεδρο της Βουλής να λέει ότι ‘το χρέος δεν υπάρχει’ και την ίδια ώρα εκείνος να το διαπραγματεύεται με τους δανειστές μας».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ