Αναφερόμενος στο νέο πρόεδρο της ΝΔ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, είπε ότι η επιλογή των αντιπροέδρων έχει ξεκάθαρο και συγκεκριμένο πολιτικό στίγμα. Όπως τόνισε μάλιστα χαρακτηριστικά «με την τοποθέτηση αυτή… τρολάρει το Κέντρο».

Σε συνέντευξή του, ο κ. Μωραΐτης ερωτηθείς σχετικά με το αν το κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά για μια νέα παράταξη του Κέντρου, αφορά σε όλους, είπε: «Όλοι μέσα, χωρίς αποκλεισμούς. Κοινοβουλευτικά και εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, πολιτικές κινήσεις, σύντροφοί μας που διαδραμάτισαν έναν ιστορικό ρόλο».

Για το θέμα του επικεφαλής της παράταξης τόνισε ότι «όλοι θα έχουν δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα». Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά οτι «όσο περισσότερες υποψηφιότητες τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα».

Ο κ. Μωραΐτης συμπλήρωσε ότι οι διαφορές του χώρου του με τη ΝΔ είναι ριζικές, χαρακτηρίζοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «διαχρονικό πολιτικό αντίπαλο».

Επίσης είπε ότι η παράταξη που θα διαμορφωθεί είναι αυτή που θα αντιπαρατεθεί απέναντι στη συντηρητική παράταξη, αμφισβητώντας ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει αυτή η «συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ