Την άποψη ότι η αξία του λιμανιού του Πειραιά είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη απ’ αυτήν που συμφώνησε η κυβέρνηση με την Cosco για την παραχώρησή του, εξέφρασε σε συνέντευξή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα.

Η κα Καρακώστα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό RealFM υπογράμμισε πως η πώληση του ΟΛΠ εντάσσεται στο πλαίσιο των συμφωνιών, οι οποίες ψηφίστηκαν τον περασμένο Ιούλιο και πως το τίμημα είχε ουσιαστικά συμφωνηθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

«Καλώς ή κακώς ψηφίσαμε μια συμφωνία τον Ιούλιο στην οποία δυστυχώς συμπεριλαμβανόταν και το λιμάνι. Η αξία του λιμανιού είναι τετραπλάσια από αυτή που το δίνουμε. Δεν υπάρχει αμφιβολία…

Εμείς υπογράψαμε -κι εγώ και ο κ. Δρίτσας και όλοι- μια συμφωνία… Δεν τα δίνουμε με την καρδιά μας… Μην ξεχνάτε ότι και το τίμημα του λιμανιού είχε συμφωνηθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Κι εμείς με μια αναθεώρηση κάτι παραπάνω πήραμε…

Πρέπει να είμαστε συνεπείς με τους εαυτούς μας με τις υποχωρήσεις μας και πρέπει να συνεχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ό,τι μπορούμε να κρατήσουμε, να το διαφυλάξουμε για να σώσουμε τα υπόλοιπα» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ